Терапии с INDIBA EDNA PRO MAX

INDIBA® Deep Beauty ви дава ключовете за света на красотата, за да можете да се наслаждавате на незабравими усещания чрез уникална технология за регенеративна терапия. Методологията на испанската компания, базирана на знания и техники, не само подобрява физическия вид, но и благосъстоянието, и качестовото на живот.

Патентованата Proionic система от INDIBA стимулира подмладяването, чрез засилване на йонния обмен между клетките и възстановяването започва отвътре навън. При прилагане на технологията за лице и тяло се постига стягащ лифтинг ефект, мастните натрупвания и целулит се редуцират, а оксигенацията и хидратацията на кожата се подобряват. Със своята специфична честота, INDIBA стимулира биологичните процеси в тялото. Ефектите подпомагат създаването на нов вид колаген и еластин, детоксикират тъканите и засилват лимфния дренаж.

Цени

Всяка една процедура е с цена 6лв на минута. При покупка на 6 или 8 процедури получавате 10% отстъпка. При покупката на 12 процедури получавате 20% отстъпка.

РЕГЕНЕРАТИВНИ ПРОЦЕДУРИ ЗА ЛИЦЕ

красива, стегната и сияйна кожа на лицето

Грижа за цяло тяло: 30 мин

Зона околоочен контур: 20 мин

ADIOS двойна брадичка: 20 мин

Грижа за шията и деколтето: 30 мин

ПРЕМИУМ ИЗЖИВЯВАНЕ С ПРЕМИУМ ЕЛЕКТРОДИ

Всяка една от изброените премиум терапии на INDIBA Deep Beauty за лице, се извършва чрез прилагане на премиум електрод, за още по-забележителни резултати. Със своята специално създадена от INDIBA форма, тези електроди помагат на терапевта да достигне до зони, които до момента не са били толкова лесно достъпни.

Зона околоочен контур: 25 мин

Грижа за шията и контуриране на лицето: 25 мин

Подмладяване на устни и назолабиал: 20 мин

Възвръщане на красотата в зоната на ръцете: 40 мин

Подмладяване на колене: 30 мин

Връжете се с нас

РЕГЕНЕРАТИВНИ ПРОЦЕДУРИ ЗА ТЯЛО

ребалансиране и скултуриране на тялото

INDIBA Deep Beauty повишава вътрешната температура на тялото, насърчавайки редукцията на мастните депа, контурирането на тялото и стягането на кожата, като същевременно предотвратява образуването на нови мастни натрупвания в проблемните области. INDIBA Deep Beauty превръща козметичните терапии за тяло в здравословно и релаксиращо преживяване.

Лифтинг на гърдитe: 30 мин

Стегнати ръце: 30 мин

Ремоделиране на талия: 20 мин

Стегнат корем: 30 мин

Брич и бедра: 30 мин

Ремоделиране на цели крака: 45 мин

Красив и здрав гръб: 45 мин

Седалище: 30 мин

Адипозен целулит: 50 мин

Едематозен целулит: 50 мин

Фиброзен целулит: 50 мин

Уморени, отекли крака: 40 мин

Длани: 30 мин

Ходила: 30 мин

Регенативни процедури за коса

INDIBA Deep Beauty се отнася с внимание към клетъчната физиология, увеличава притока на кръв и доставката на кислород, и по този начин фиксира асимилираните основни аминокиселини, витамини и олигозахариди, които са жизненоважни за метаболизма и растежа на косъма. INDIBA Deep Beauty подхранва, укрепва и регенерира скалпа, като същевременно осигурява мигове на релаксация.

Загуба на коса: 30 мин

Подхранване и възстановяване: 20 мин

Спа процедури за него и за нея

Анти-стрес: 20 мин

Сладки сънища: 20 мин

Грижа за лицето: 20 мин

Балансиране: 20 мин