Терапии и ритуали с ALQVIMIA

Опитайте и изживейте нашите ALQVIMIA ритуали и преживявания, с помощта на висококачествените козметични продукти от естествен произход на марката ALQVIMIA.

Съдържание, което може да се свива

Ритуал "QUEEN OF EGYPT" | 90 мин. / 350 лв.

Почувствай се като кралица. Този ритуал за красота, изпълнен със соли и кал от Мъртво море, с екзотични аромати и меки нюанси на тамян и смирна, ще подмлади кожата ви, възвръщайки нейната красота и естествена привлекателност, повишавайки самочувствието и вътрешната ви сила. Оставете се да бъдете съблазнени от
загадъчния аромат, вдъхновен от кралица Клеопатра, една от най-очарователните
жени в историята.

Ритуал "OASIS OF SERENITY" | 90 мин. / 350 лв.

Свържете се отново с приятното усещане за мир и дълбока релаксация, които ние често забравяме. Благодарение на този ритуал, вие ще възстановите вашата вътрешна хармония и ще се освободите от излишния стрес.

Ритуал "ALQVIMICAL AROMATHERAPY" | 60 мин. / 160 лв.

Насладете се на персонален масаж с комбинация от етерични масла, и формулирани според вашите физически и емоционални нужди.

Ритуал "ALQVIMICAL MOXA" | 30 мин. / 70 лв.

Втората чакра се намира в долната част на корема: тя
управлява креативността, емоциите, чувствеността и репродуктивната система. Ние ще стимулираме тази област, засилвайки циркулацията и правилния поток на енергия. Вие
ще изпитате приятно усещане на топлина, благополучие и увереност.
Ще увеличите своята енергия, своята вътрешна и външна Светлина и Красота.

масаж "ANTI-CELLULITE" | 40 мин. / 120 лв.

Мануално третиране на засегнатите или застрашени от появата на целулит зони. Подобрява микроциркулацията и стимулира отстраняването на натрупаните в подкожния слой мазнини, токсини и задържани течности.

  • пакет от 5 масажа - 540 лв.
  • пакет от 10 масажа - 960 лв.