Фаза Лечебна

Лечебният етап включва продукти с най-висока концентрация на активни съставки, за да възстанови епидермиса и да помогне да увеличи на потенциала си за саморегенерация.

Балсами и маски за коса

Балсамите и маските за коса на Biologique Recherche не съдържат силикон, като възстановяват външните кутикули на стъблото на косъма, за по-гладка и по-лъскава коса.

 • Baume Capillaire

  Разпластяващ балсам за суха и изтощена коса

  Истинска благодат за хора със суха и увредена коса, Baume Capillaire е продукт с тройно действие, което разпластява косата, изглажда и предпазва кутикула на косъма. Той изравнява люспите на кутикула, като същевременно покрива стъблото на косъма в защитна обвивка, за да предотврати по-нататъшното външно увреждане. Косата също става по-лесна за разресване. Дава на косъма повече жизненост, блясък и гъвкавост.

  Препоръчва се сухи и увредени състояния на косата.

  РАЗМЕР

  200ml

Лечебни серуми

Biologique Recherche е разработила гама от серуми, които осигуряват цялостни и интензивни ползи, за видими резултати. Те са формулирани със сурови съставки и са създадени за ефективно справяне с конкретни проблеми на косата, като косопад и алопеция или за лечение на хиперсеборея.

 • Complexe Cegaba + Bioproline

  Серум против косопад

  Помага за закрепване на косъма, така че е да по-малко податлив на изпадане. Този интензивен продукт се бори с косопада.

  Препоръчва се за изтънели и оредели състояния на косата.

  РАЗМЕР

  8ml, 30ml

Финишни серуми

Финишните серуми са върховото докосване по време на процедурата, за да предпазят влакната на косъма и да го укрепят. Подсилена и защитена от ежедневните екологични щети по този начин, косата е по-бляскава и по-жива.

 • Huile Bénéfique

  Подхранващо и разкрасяващо масло за лице/ тяло/ коса

  Многоцелево масло, което дава еднакво забележителни резултати за кожата на тялото и лицето, а също и за косата. Неговите липидни, възстановяващи, антидехидратиращи активни съставки подхранват и подобряват кожата и косата.

  Препоръчва се за кожи, които са с тен, дехидратирани и/или със загуба на липиди.

  РАЗМЕР

  30ml, 100ml

 • Lotion Kéractive

  Енергизиращ лосион за коса

  Съдържа овлажняващи и защитаващи растителни екстракти, които укрепват влакната на косъма, като правят косата по-гладка и красива. Неговите антиоксидантни и пречистващи съставки почистват косата и я предпазват от ежедневните вреди на околната среда.

  Препоръчва се за суха и чувствителна коса.

  РАЗМЕР

  150ml

1 от 2