Терапии с продукти на Biologique Recherche

Методът Biologique Recherche се основава на над 40 години опит в използването на иновативни продукти и прецизни протоколи. Продуктите са формулирани с висока концентрация на активни съставки, извлечени от естествени или биотехнологични съединения, без добавени аромати.

Козметичната процедура винаги се предхожда от персонална диагностика на кожата (подходяща едновременно за мъже и жени), при която се извършва уникален за всеки клиент анализ на състоянието на кожата.

Цената на терапията зависи от специалиста, който я извършва.

Лице

Диагностика на състоянието на кожата

Първа стъпка в метода на Biologique Recherche е този уникален анализ на епидермиса на кожата.

Визуална и тактилна диагностика - Безплатна при закупуване на продукт или терапия.

С aпарата Skin Instant Lab | 70 лв. -Апаратът Skin Instant©Lab се състои от 5 прецизни сонди за измерване (хидратация, невидима загуба на вода, еластичност, пигментация, себуметър) свързан с компютър, работещ с ексклузивно разработен софтуер за диагностика и анализ на Biologique Recherche. Въз основа на дермо-козметичен анализ от експерт и извършване на обективни измервания, Skin Instant© Lab – опирайки се на базата данни на Biologique Recherche – предлага селекция от продукти и терапии на Biologique Recherche, които пасват перфектно към състоянието на кожата. При покупка на продукти или терапия на стойност над 300 лева е безплатна.

VIP O2 | 45 мин. / 120 - 150 лв.

Луксозна и балансираща терапия, която зарежда епидермиса с кислород, стяга порите, подобрява регенерацията. Прави тена сияен и равен.

Booster VIP O2 | 60 мин. / 160 - 180 лв.

Балансираща процедура за насищане с кислород на епидермиса и релаксиране на чертите на лицето, която прави кожата сияйна и здрава.

SOIN LISSANT | 60 мин. / 160 - 180 лв.

Реструктурираща, възстановяваща терапия за нежна и чувствителна кожа. Изглажда фините линии и бръчки, успокоява, хидратира епидермиса, изравнява тена. Има лифтинг ефект.

LIFT C.V.S. | 60 мин. / 160 - 180 лв.

Реструктуриращ комплекс за лице. Ексфолираща и лифтинг процедура, която съчетава тонизиращи и оформящи техники. Скулптурира контура и стяга овала на лицето.

SOIN MC 110 | 60 мин. / 160 - 180 лв.

Изпълваща, ексфолираща и обновяваща терапия за всички състояния на кожата. Тонизира и хидратира епидермиса. Премахва фините линии и бръчки. Има изпълващ ефект.

SEBO-REEGUILIBRANT | 45 мин. / 120 - 150 лв.

Процедурата се препоръчва за кожа със себорея или тенденции към акне и разширени пори. Регулира мастната секреция, почиства и стяга порите, успокоява епидермиса и ускорява лечението на редица дерматологични проблеми.

SOIN HYDRECLAT | 45 мин. / 120 - 150 лв.

Процедурата възстановява защитната функция на епидермиса, възстановява еластичността, изчиства и тонизира кожата. Прави я по-гладка и подмладена.

SOIN SECONDE PEAU | 60 мин. / 490 лв.

Революционна 3D маска от нанофибри с 80% хиалуронова киселина. Съчетанието с регенериращ, изглаждащ и лифтинг серум позволява незабавно заличаване на знаците на годините. Истинска алтернатива на инжекционните процедури. Препоръчва се курс от три терапии за един месец. Получавате 10% отстъпка при направата на пълния курс.

SOIN REGENERANT VERNIX | 60 мин. / 200 лв.

Възстановява и укрепва защитните бариерни функции на епидермиса, прави кожата
по-мека, вдъхновява ѝ „нов живот”. Терапията се препоръчва за по-бързо възстановяване след естетични и дерматологични процедури.

BIOSENSIBLE | 60 мин. / 150 лв.

Процедура за възстановяване на особено чувствителни и увредени състояния на кожата. Кожата Ви е успокоена и защитена.

TOLESKIN | 60 мин. / 210 лв.

Специално разработена терапия за нетолерантни състояния на кожата. Успокояващият бустер „Toleskin” десенсибилизира епидермиса, за да подобри прага му на толерантност и да го защити при сблъсъците му с ежедневния стрес.

SOIN ERYTHROS | 45 мин. / 150 лв.

Видимо намалява зачервяванията, причинени от розацея и предотвратява появата на симптомите. Регулира съдообразуването и съдоразширяването. Облекчава усещането за опънатост, укрепва и реструктурира епидермиса и осигурява усещане за комфорт.

SOIN BIOLOGIGUE FEERIE | 60 мин. / 220 - 250 лв.

Тази интензивна терапия стяга, тонизира и обновява кожата. Има моментален блясък и е идеална след естетични и дерматологични интервенции.

SOIN CAVIER INTEGRAL | 60 мин. / 190 лв.

Терапия, която прави чудеса за най-взискателната кожа. Регенериращите ѝ свойства, благодарение на хайвера в комбинация с ефективността на колагена, правят кожата гладка, овлажнена, подхранена и стегната.

SOIN PEELING AUX ACIDES DE FRUITS | 60 мин. / 180 лв.

Изчистваща и обновяваща грижа за плътни, себорейни и/или хипер-кератинизирани или кожи с белези. Омекотява и тонизира епидермиса. Изсветлява пигментните петна. Изглажда и намалява фините линии и бръчки. Интензивна грижа за кожата, която обновява епидермиса. Нова кожа, дори и за по-дебелите кожи.

SOIN TACHES PIGMENTAIRES | 60 мин. / 160 лв.

Изчистваща и обновяваща грижа за плътни, себорейни или хипер-кератинизирани кожи. Омекотява и тонизира епидермиса. Изсветлява пигментните петна. Изглажда и намалява фините линии и бръчки. Препоръчителен курс от 3 терапии за 1 месец. Получавате 10% отстъпка при направата на пълния курс.

SOIN BIOVECTEUR MARIN | 60 мин. / 220 лв.

Процедура, създадена за девитализирани, изморени състояния. С незабавен, дълготраен и стягащ ефект. Благодарение на използването на морски елементи и минерали, кожата на лицето е тонизирана.

P50 VISAGE | 60 мин. / 160 - 180 лв.

Тази терапия е създадена за плътни кожи с бръчки, които са загубили еластичност и имат неравна пигментация. Изравнява тена. Резултат – стяга овала на лицето и „изпълва” кожата. Има регенериращ ефект.

Безиглена мезотерапия с апарат “REMODELING FACE” - електропорация с „COCKTAIL D‘ACTIFS RÉGÉNÉRANTS” | 60 мин. / 290 лв.

Интензивна процедура, която активира епидермалната регенерация и ревитализира кожата. Изобилстващ от витамини и активни съставки, извлечени по най-модерни биотехнологии, този коктейл осигурява мулти-полезни резултати, дори и в случаи на най-девитализирани Състояния на кожата. Комбинацията от активен регенериращ коктейл и апарат “REMODELING FACE” – електропорация стимулира и активира клетъчната регенерация, защитава срещу вредните ефекти от свободните радикали и активира защитните функции на кожата, докато подобрява епидермалната влага и тонус. Иновативен метод на безиглена мезотерапия.

Троен лифтинг с апарат „REMODELING FACE” | 100 мин. / 350 лв.

Рескулптурираща процедура, която комбинира два ексфолиращи, възстановяващи и лифтинг бустера с използването на апарата Remodeling Face®. Комплексна терапия за ремоделиране и изпълване на обема на лицето.

Мезотерапия 1 бр. регенерираща терапия Biologique Recherche Micro-puncture Lab с "COCKTAIL D‘ACTIFS RÉGÉNÉRANTS" | 60 мин. / 390 лв.

Този метод се основава на повърхностни микро-стимулации. Активният регенериращ коктейл е подсилен с активни съставки и включва най-напреднали био технологични разработки. Кожата е изгладена, фините линии и бръчки изчезват, а недостатъците по кожата, като белези и петна, са намалени. Препоръчва се курс от три терапии за един месец. Получавате 10% отстъпка при направата на пълния курс.

Мезотерапия 3 бр., регенерираща терапия Biologique Recherche Micro- puncture Lab с COCKTAIL D‘ACTIFS RÉGÉNÉRANTS" | 1050 лв.

Този метод се основава на повърхностни микро-стимулации. Активният регенериращ коктейл е подсилен с активни съставки и включва най-напреднали био технологични разработки. Кожата е изгладена, фините линии и бръчки изчезват, а недостатъците по кожата, като белези и петна, са намалени.

SUPER BOOSTER REMODELING FACE | 60 мин. / 180 лв.

Процедура за моделиране и стягане на лицето с апарат Remodeling face. Подобрява проникването на активните съставки на продуктите Biologique Recherche.

SUPER BOOSTER REMODELING FACE включва целеви серум | 60 мин. / 230 лв.

Процедура за моделиране и стягане на лицето с апарат Remodeling face. Подобрява проникването на активните съставки на продуктите Biologique Recherche. Включва целеви серум.

Авторски Масаж | 30 мин. / 70 лв.

Дрениращ и скулптуриращ и лифтинг масаж - Anélie

Ко-фактор

Маска Pigm 400 | 90 лв.

Изравняваща тена маска за превенция и намаляване на тъмни петна. Осветява и озарява Вашия тен.

Маска Biovecteur Marin | 110 лв.

Маска Collagene Cavier | 110 лв.

Маска Feerie | 110 лв.

За още по-видими резултати може да се добави нанасяне на предварително оформена маска с колаген, адаптирана към формата на лицето Ви за специфично и интензивно третиране.

MICRO PUNCTURE LAB | 90 лв.

За спиране на последиците от стареенето. Интензивна терапия, която активира производството на колаген чрез интра-епидермална микростимулация, помага за борба с преждевременните признаци на стареене на кожата.

Patchеs Defatigante | 70 лв.

Премахва торбичките, тъмните кръгове и фините бръчки. Следите от годините изчезват моментално.

LIFTKISS | 50 лв.

Platysma | 80 лв.

Toleskin | 100 лв.

Успокоява и подобрява прага на толерантност на кожата и я защитава при сблъсъците с ежедневния стрес.

Remodelling Face | 90 лв.

Повдигнати клепачи, подчертана форма на очите, по-изявени скули, заострена брадичка, по-малко видими бръчки – това са някои от магичните ефекти, които се постигат с Remodeling Face®. Високотехнологично биостимулиране за персонализирани резултати. Remodeling Face® съчетава силата на четири вида ток (галваничен, със средна и висока честота и електропорация) за незабавни и дълготрайни резултати.

Remodelling Face Оксигенация | 50 лв.

Нанасянето на маската се комбинира с електрическа стимулация с помощта на Remodeling Face®

Remodeling Face с Електропорация | 90 лв.

Укрепва епидермиса. Модулът Remodeling Face® с електропорация – високо честотен пулсиращ ток – прави повърхностния слой на епидермиса по-пропусклив, като по този начин повишава бионаличността на серумите с тяхната висока доза активни съставки.

Cold Mask + масаж с криостик | 70 лв.

Ментониери | 90 лв.

За ремоделиране на лицето и челюстта. Лентите за брадичка помагат да се прекрои лицето и челюстта чрез тяхното действие върху контурите на лицето и шията. Дава незабавен и траен лифтинг ефект.

Писалка | 50 лв.

Действа по-прецизно върху бръчки и фини линии. Създаден за използване в целеви зони на лицето. Напояваме я с концентрирани серуми.

Super Booster Remodelling Body | 90 лв.

Фруктови киселини | 50 лв.

Тяло

SOIN REVITALISANT PIGMENTAIRES | 30 мин. / 80 лв.

Ревитализираща терапия за ръце с пигментни петна.

SOIN RENOVATEUR MAINS | 30 мин. / 70 лв.

Възстановяваща терапия за по-меки и нежни ръце. Подходяща за увредени и сухи ръце.

SOIN RENOVATEURDES PIEDS | 30 мин. / 70 лв.

Възстановяваща процедура за крака. Комбинирайки ексфолиране, нанасяне на хидратираща маска и моделиращ масаж, терапията обновява и разкрасява вашите крака.

Терапия „Тежки крака” | 60 мин. / 160 лв.

Терапията включва дренаж и стимулиране. Укрепва епидермиса, помага да се подобри кръвообращението, заличава усещането за „тежки крака”. Предоставя усещане за лекота, благодарение на термичния ефект – топло/студено.

Ексфолираща терапия Нова кожа "GOMMAGE P50" | 45 мин. / 140 лв.

Освободена от мъртви клетки и замърсявания, кожата на тялото Ви е лъскава, мека, равномерна и тонизирана.

Терапия за детоксикиране с водорасли "DETOXIFIANTAUX ALGUES" - подходяща за бременни | 140 - 260 лв.

Изключителна процедура за възстановяване и хармонизиране на силуета, за тонизирана, по-гладка и стегната кожа. Процедурата включва нанасяне на маска с водорасли, последвана от масаж.Термичният ефект освобождава активни съставки с морски произход, които реминерализират, тонизират и детоксикирате тялото.

Антицелулитна процедура с активно изгаряне на мазнини – „CURE ANTI-C & BOOSTER MINCEUR | 45 мин. / 150 лв.

Активира микроциркулацията и видимо намалява целулита. Липолитичното действие предизвиква отслабване.

Антицелулитна и отслабваща терапия "CURE MINCEUR AU GANT" | 45 мин. / 140 лв.

Стимулира микроциркулацията, разгражда мастните натрупвания, ускорява елиминирането на токсините и излишните течности, тонизира и стяга кожата. Ефективността на терапията се мултиплицира чрез използването на бустер за отслабване. Препоръчваме терапевтичен цикъл от 6 процедури за 2 месеца. Получавате 10% отстъпка при направата на пълния курс.

масаж "ANTI-CELLULITE" | 40 мин. / 120 лв.

  • пакет от 5 масажа - 540 лв.
  • пакет от 10 масажа - 960 лв.

Скалп

Кислородна укрепваща терапия "SOIN OXYGENANT FORTIFIANT" | 60 мин. / 120 лв.

Процедура, която оксигенира скалпа и укрепва косата.Терапия от 5 сесии в пакет с Micro-Puncture© се препоръчва за оптимални резултати.

Укрепваща Кислородна Терапия с Пакет Micro-Puncture© "FORFAIT SOIN OXYGENANT FORTIFIANT AVEC MICRO-PUNCTURE" | 60 мин. / 290 лв.

Micro-Puncture© терапията има за цел да съживи уморения скалп и косата, загубила своя блясък. Терапия от 5 сесии в пакет, комбиниран с Cocktail d’Actifs Régénérants ще стимулира и съживи растежа на косъма. Получавате 10% отстъпка при направата на пълния курс.

Себорегулираща Терапия "SOIN SEBO-REGULATEUR" | 60 мин. / 120 лв.

Терапия за нежно почистване и пречистване на скалпа.Тази процедура намалява и регулира скоростта на производството на себум.

Балансираща терапия за сух пърхот "SOIN EQUILIBRANT PELICULES SECHES" | 60 мин. / 120 лв.

Ребалансираща терапия за скалп, за справяне със сух пърхут. Тази процедура нежно премахва лющенето.

Балансираща терапия за мазен пърхот "SOIN EQUILIBRANT PELICULES GRASSES" | 60 мин. / 120 лв.

Ребалансираща терапия за скалп, за справяне с мазен пърхут. Тази процедура нежно премахва лющенето.

Ексклузивни Процедури „По Поръчка” от Biologique Recherche 

Програма „HAUTE COUTURE“

След четири години проучвания Biologique Recherche създава уникална програма за козметична грижа, „Haute Couture“. Програмата комбинира клиничния
подход на марката към красотата, с 6 месеца персонализирано лечение, водещо до изключителни резултати.

“MINI HAUTE COUTURE“- 2 месеца индивидуално разработена грижа след диагностика на моментното състояние на кожата.

“HAUTE COUTURE“- 6 месеца изготвена грижа по поръчка според персоналното състояние на кожата след медицински анализ.

Месец 1: Подготвителна фаза

Тази фаза дава възможност за укрепване, успокояване и възстановяване на баланса на кожата с помощта на продуктите за лице на Biologique Recherche. След този етап, кожата е подготвена за персонализираното лечение, при възможно най-добри условия.

Месец 2: Фаза на индукция

Първият пакет с продукти се доставя в началото на втория месец. Той включва нежно третиране на кожата, което да отговори на специфичните й нужди, за балансиране и подготвка на епидермиса за следващо, по-интензивно лечение.

Месеци 3-5: Фаза на усилване

3-месечната фаза на усилване е предназначена за справяне с основните проблеми, свързани с третираната кожа.

Месец 6 и 7: Ребалансираща фаза

Последните две кутии с комплекти помагат да се стабилизира състоянието на кожата. Кожата е обновена, а специфичните проблеми вече са третирани.

Окончателна оценка
В края на 7ми месец се извършва комплексна оценка на състоянието на кожата от дерматолог, който завършва Програмата Haute Couture.

Програма "MY BEAUTY DNA" | 500 лв.

Открийте произхода на своята кожа с ДНК анализ. Чрез My Beauty DNA©, Biologique Recherche анализира повече от 600 000 генетични вариации, свързани с кожата, с цел да определи персонализирани процедури и продукти, които са най-подходящи за всяко отделно Състояние на кожата. My Beauty DNA анализира Вашата кожа за 14 маркера, свързани със стареенето, чувствителност към слънцето и заобикалящи фактори, а също и профил на кожата. Този анализ предоставя общ преглед на вашите генетични предразположения, помага за по-доброто разбиране на „наследените“ нужди на кожата Ви, които са невидими за другите диагностични инструменти.

Процедурата по диагностициране на ДНК заложбите в кожата е релаксираща и лесна - взима се ДНК проба от устната кухина, изпраща се в лаборатория в Щатите и след няколко седмици тайната на вашата кожа е разкрита, а специалистите на Biologique Recherche анализират резултатите и създават персонализирана програма за грижа за кожата, така че да се избегнат всички негативни предразположености на кожата ви, заложени в ДНК-то ви.