Фаза Лечебна

Лечебният етап включва продукти с най-висока концентрация на активни съставки, за да възстанови епидермиса и да помогне да увеличи на потенциала си за саморегенерация.

Серуми и масла

Серумите и маслата на Biologique Recherche могат да се използват поотделно или да се комбинират с кремове, за да се оптимизира действието на активните съставки. Уникалната им текстура осигурява бързо проникване в кожата.

 • Huile Fondamentale

  Регенериращ и предпазващ, ботанически продукт, за третиране на тяло и косa

  Силно регенериращ, Huile Fondamentale съчетава 6 чисти ботанически масла, известни със своите антиоксидантни, овлажняващи и регенериращи свойства. С множество ползи, високата му концентрация на незаменими мастни киселини (омега 3, 6, 7 и 9) го прави най-добър продукт за запазване на баланса на кожните липиди, възстановяване на качеството на кожата и укрепване на сухата и чуплива коса.
  Оставя фин и деликатен аромат върху кожата, благодарение на синергичната комбинация от етерични масла от пачули и кора от амирис, подходящи дори за бременни жени. Без да лепне по кожата, маслото я подхранва интензивно, а косата възвръща своя блясък, еластичност и мекота.

  Препоръчва се за много сухи и увредени състояния на кожата - Skin Instants© и състояния на косата.

  РАЗМЕР

  100ml

 • Huile Bénéfique

  Подхранващо и разкрасяващо масло за лице/ тяло/ коса

  Многоцелево масло, което дава еднакво забележителни резултати за кожата на тялото и лицето, а също и за косата. Неговите липидни, възстановяващи, антидехидратиращи активни съставки подхранват и подобряват кожата и косата.

  Препоръчва се за кожи, които са с тен, дехидратирани и/или със загуба на липиди.

  РАЗМЕР

  30ml, 100ml

 • Huile Dermotonique

  Тонизиращо и енергизиращо масло за тяло

  Стяга кожата след рязко отслабване или когато показва признаци на провисване. Тонизиращите и енергизиращи активни съставки съживяват епидермиса. В резултат, кожата е по-гладка и стегната.

  Препоръчва се за отпуснати състояния на кожата - Skin Instants© изгубили тонус.

  РАЗМЕР

  100ml

 • Huile Détente

  Омекотяващо и успокояващо масло за тяло

  Универсален терапевтичен destressor за цялото тяло, чиито успокояващи свойства също го правят подходящ за релаксиращи масажи. Подхранващите активни съставки, които съдържа, връщат кожата в меко, комфортно и еластично състояние.

  Препоръчва се за всички състояния на кожата - Skin Instants©.

  РАЗМЕР

  100ml

 • Huile Jambes Légères

  Освежаващо и ободряващо масло за крака

  Незабавно освежаващ ефект, като облекчава усещането за уморени, тежки крака. Дрениращото действие на масажа стимулира и съживява краката, доставяйки им истинско усещане за благополучие.

  Препоръчва се за изморени крака с усещане за тежест.

  РАЗМЕР

  100ml

 • Huile Sous-Ombilicale

  Омекотяващо и успокояващо масло за стомаха

  Подхранва кожата и елиминира токсините в областта на корема. Неговите релаксиращи активни съставки носят незабавно облекчение, докато масажът помага да се преодолее задържане на вода и издут корем.

  Препоръчва се за всички състояния на кожата - Skin Instants©.

  РАЗМЕР

  100ml

 • Lipogen AC

  Антицелулитно масло за тяло

  Масло за грижа за кожата на тялото, което видимо подобрява ефекта „портокалова кожа“. Формулата му е богата на концентрирани активни съставки, които спомагат за намаляване на видимия целулит, оставяйки кожата по-твърда и по-тонизирана. Фигурата е предефинирана, а неприятните трапчинки изгладени.

  Препоръчва се за състояния на кожата - Skin Instants© с целулит.

  РАЗМЕР

  100ml

 • Sérum Matriciel

  Стягащ серум за тяло

  Действа върху всички компоненти на дермалната матрица, за да постигне истински ефект на преструктуриране. Превъзходен стягащ серум за тяло, той действа за поддържане на добрия тонус на кожата по-дълго. Всяко отслабване на дермалната матрица се забавя чрез засилване на еластичността и поддържане на тонуса на кожата.

  Препоръчва се за състояния на кожата - Skin Instants© загубили тонус.

  РАЗМЕР

  100ml

1 от 8

Кремове

Основна стъпка в Лечебната фаза, кремовете за тяло третират специфични проблеми - като стрии, целулит, регенерация или пигментни петна - помагат на тялото да се върне в хармоничен баланс.

 • Crème B-STRIA

  Третиране на бели стрии

  Продукт за грижа за кожата за тялото, който намалява появата на бели стрии. Неговият коктейл от тонизиращи и ободряващи активни съставки е спциално създаден за ускоряване на епидермалното обновяване и стимулиране на синтеза и реорганизацията на дермалните влакна. Този богат крем тонизира и стяга засегнатите зони.

  Препоръчва се за състояния на кожата - Skin Instants© с бели стрии.

  РАЗМЕР

  200ml

 • Crème Défatigante

  Терапия за облекчаване на тежки уморени крака

  Идеален за облекчаване на усещането за изморени и тежки крака. Удобната му кадифена формула е обогатена с етерични масла и се разтопява върху кожата, за да даде мигновено усещане за свежест. Този ревитализиращ продукт кара краката да се чувстват по-леки и по-енергизирани, облекчава умората и поставя пружини в стъпките ви.

  Препоръчва се за изморени крака.

  РАЗМЕР

  100ml

 • Crème Dermo-RL Corps

  Липидо-възстановяващ, регенериращ, хидратиращ крем за тяло

  Благодарение на наличието на есенциални мастни киселини, Crème Dermo-RL Corps насърчава възстановяването на епидермиса с най-голям липиден дефицит. Неговите овлажняващи и защитни активни съставки спомагат за поддържането на целостта на кожната хидролипидна бариера, за да се предпази кожата от дехидратация и ежедневни агресии. Този продукт възстановява естествения липиден филм на епидермиса, така че кожата да възвърне първоначалната си структура. Действайки за изключителен комфорт, неговата маслена текстура интензивно подхранва кожната тъкан от момента на нанасяне и през целия ден. По този начин кожата се регенерира, а усещането за опъване намалява.

  Състояния на кожата© aлипидирани, дехидратирани и отслабени.

  РАЗМЕР

  175ml

 • Liposculpt AC

  Контуриращ фигурата крем за тяло

  Продукт за грижа за отслабване с много предимства, който усъвършенства фигурата и намалява появата на целулит. Неговите липолитични и дрениращи активни съставки помагат в борбата срещу мастния целулит (липолитично действие) и водния целулит (ефект върху микроциркулацията). Те улесняват елиминирането на мастните натрупвания и водата, съхранявани в тъканите.
  Наблюдавана е средна загуба от -1,0 cm на обиколката на талията и -0,9 cm на обиколката на бедрото*. Кожата е по-стегната и по-гладка, наревномерният й вид е изгладен. Текстурата му е идеална за ежедневен масаж, необходим за преоформяне на тялото. Препоръчва се за състояния на кожата с локализирани трапчинки или целулит.

  *Тест за ефективност, проведен върху 20 жени на възраст от 19 до 50 години след използване на продукта два пъти дневно в продължение на 56 дни - Резултати, получени чрез измерване в сантиметри.

  Състояния на кожата© с локализирани трапчинки или целулит.

  РАЗМЕР

  200ml

 • Crème Matricielle

  Истински съюзник срещу загубата на твърдост

  Той е насочен към отпуснатата кожа в ключови зони на тялото (бедра, стомах, торс и ръце), причинено от намаленото производство на поддържащи влакна (колаген и еластин) и промяна на дермо-eпидермалната връзка.
  Неговата фина, копринена и немазна текстура е благоприятна за мануален масаж, ключов етап в ефикасността на продукта. Ден след ден кожата е изгладена, тонизирана и видимо по-стегната.

  Състояния на кожата - Skin Instants© със загуба на тонус и твърдост.

  РАЗМЕР

  100ml, 200ml

 • Crème MSR-H Corps

  Хидратиращ крем за тяло против стареене

  Предлага подхранващи грижи против стареене, с насочена формула, която отчита промените в характеристиките на кожата на тялото, тъй като хормоналната активност се забавя. Действа за повторно укрепване и възстановяване на баланса й, като помага за компенсиране на кожни дисбаланси, възникващи в периода преди, по време и след менопаузата. Кожата възвръща еластичността си, става по-твърда и по-тонизирана. Също така, богат на липидни и овлажняващи активни съставки, той поддържа кожата комфортно хидратирана и мека, в моменти на живота, когато тя често страда от значителна сухота. Кожата е балансирана и по-гладка.

  Препоръчва се за преди, по време или след менопауза състояния на кожата - Skin Instants©.

  РАЗМЕР

  200ml

 • Crème R-STRIA

  Лечение на червени стрии

  Продукт за грижа за тялото, който предотвратява и намалява появата на червени стрии. Неговият коктейл от успокояващи и стимулиращи активни съставки е така комбиниран, за да лекува кожата и да облекчи възпалението. Действайки дълбоко в дермалната матрица, този крем има реконструктивен ефект.

  Препоръчва се за състояния на кожата - Skin Instants© със стрии или възпаление.

  РАЗМЕР

  200ml

 • Emulsion Corps VIP O2

  Кислороден крем за тяло против околното замърсяване

  Действа като щит срещу околната среда, предотвратявайки замърсяването от прахови частици по повърхността на кожата, като не им позволява да проникнат в нея. Богатата му комбинация от оксигениращи и хидратиращи активни съставки предпазва епидермиса от ежедневното излагане на замърсители.

  Препоръчва се за задушени и дехидратирани състояния на кожата - Skin Instants©.

  РАЗМЕР

  150ml

 • Emulsion Mains PIGM 400

  Изсветляващ и коригиращ крем за възрастови петна по ръцете

  Kрем с много ползи, който противодейства на дисбалансите при сухи ръце, които също страдат от пигментни петна. Попива бързо в кожата, без да оставя мазен филм и видимо намалява тъмните петна. Веднъж озарена и перфектно овлажнена, кожата на ръцете отново е мека и сияйна.

  Препоръчва се за дехидратирани състояния на кожата - Skin Instants© които са лишени от липиди и имат неравномерна пигментация.

  РАЗМЕР

  75ml

 • Emulsion Originelle Régénérante Corps

  Хидратиращ и „възстановяващ“ крем за тяло

  Хидратиращ крем, обогатен с липидо-възстановяващи активни съставки, който предпазва епидермиса от екстремни метеорологични условия благодарение на неговия „възстановяващ ефект“.

  Препоръчва се за дехидратирани състояния на кожата - Skin Instants© и/или такива с липса на липиди.

  РАЗМЕР

  200ml

 • Emulsion Rénovatrice Mains

  Хидратиращ и възстановяващ крем за ръце

  Предпазва и овлажнява ръцете едновременно. Подобно на щит срещу суровите екологични и метеорологични условия, той успокоява кожата, облекчава стегнатостта и укрепва ноктите. Леката му текстура му осигурява немазно, не лепкаво покритие, оставяйки кожата сатенено гладка.

  Препоръчва се за всички състояния на кожата - Skin Instants©, особено ръце, които са дехидратирани, с липса на липиди или увредени по друг начин.

  РАЗМЕР

  75ml

1 от 11

Слънцезащита

Продуктите за слънцезащита са от съществено значение за защитата на епидермиса от слънчевите лъчи, които влияят директно върху стареенето на кожата. Специално разработен от нашата изследователска лаборатория, Triple Shield Complex© осигурява 100% естествена защита срещу UVA, UVB и инфрачервени лъчи, за предотвратяване на стареенето и дехидратацията на кожата.

 • Protection U.V. Corps SPF 25

  Слънцезащитен крем за тяло

  Иновативна комбинация от 100% естествени филтри, Protection U.V. Corps SPF 25 ефективно защитава кожата от слънцето. С технологията Triple Shield Complex©, насочена към 100% от гамата на слънчевите лъчи [UVA + UVB + видима светлина + инфрачервени], той запазва слънчевия капитал на кожата. В допълнение, неговата формула, богата на овлажняващи и регенериращи активни съставки, помага за предотвратяване на стареенето и дехидратацията на кожата. Водоустойчив. Фотостабилен. Тестван под дерматологичен контрол.

  Препоръчва се за състояния на кожата, изложени на слънце.

  РАЗМЕР

  150ml