Фаза Инициализация

Този етап на подготовка е ключова стъпка за постигане на крайните резултати в Методологията Biologique Recherche.

Хранителни добавки

Хранителната добавка на Biologique Recherche помага за регулиране на приема на храна чрез хомеостатични (енергиен баланс) и психологически фактори. Тя подпомага загубата на тегло чрез намаляване на желанието за сладки храни.

 • Toleskin [DS]

  Хранителна добавка на основата на млечни ферменти

  Biologique Recherche създаде първата си хранителна добавка с ферментирали култури, напоследък известни като микробиотици. Toleskin [DS] съдържа два специално подбрани щама, Lactobacillus salivarius и Lactobacillus fermentum. Използвани заедно с Toleskin [C] и Toleskin [M], тя повишава ефикасността на продуктите при нетолерантни състояния на кожата.

  Препоръчва се за нетолерантни състояния на кожата.

  РАЗМЕР

  30 капсули

 • Griffonia & L-Tyrosineж

  Хранителна добавка

  L-Тирозин е аминокиселина, която е предшественик на допамин и норепинефрин. Griffonia Simplicifolia съдържа аминокиселина, наречена L-5-HTP (хидрокситриптофан), предшественик на серотонин. Помага за подобряване на мозъчната дейност. Хромът е естествен и основен микроелемент, който допринася за поддържане на нормални нива на кръвна захар и осигуряване на нормалния метаболизъм на макронутриентите.

  РАЗМЕР

  60 капсули

1 от 2

Ексфолианти

Тяхната усилена ексфолираща сила е формулирана за специфичната дебелина на епидермиса на тялото. Този продукт е от съществено значение за почистване и балансиране на кожата и идеално я подготвя, за да приеме последващите продукти на Biologique Recherche.

 • Lotion P50 Corps

  Ексфолиращ лосион за тяло

  Съдържа основните съставки на формулата P50 - с добавена ексфолираща сила, отговаряща на специфичната дебелина на епидермиса по тялото - заедно с тонизиращи активни съставки. Епидермисът е пречистен, така че кожата е чиста, балансирана и готова да получи следващия етап от грижата за кожата.

  Препоръчва се за всички състояния на кожата - Skin Instants©.

  РАЗМЕР

  250ml

 • Gommage P50 Corps

  Ексфолиращ и стимулиращ гел за тяло

  Oсигурява интензивно ексфолиране - както химическо, така и механично - дори за най-дебелите кожи и в най-грубите зони, за да стимулира обновяване на клетките.

  Препоръчва се за кератинизирани състояния на кожата - Skin Instants©, в началото на всеки епидермален цикъл, след лятото или преди курс за отслабване.

  РАЗМЕР

  200ml

 • Masque Gommage Mains

  Ексфолираща и изравняваща тена пилинг маска за ръце

  Иновативен многофункционален продукт с текстура, която съчетава предимствата на козметична маска и скраб в един продукт. Действайки заедно, неговите активни съставки ексфолират кожата и стимулират обновяването на клетките, като същевременно овлажняват епидермиса и изглаждат всякакви пигментни несъвършвнства. Тази пилинг/маска действа и върху ноктите - като ги укрепва и стимулира растежа - както и омекотява кожичките.

  Препоръчва се за кератинизирани, сухи състояния на кожата - Skin Instants© и/или такива с пигментни петна.

  РАЗМЕР

  75ml

1 от 3

Маски за тяло

Всеки ден в тялото се натрупват нови токсини, които задушават епидермиса и пречат на жизнения механизъм на клетките. За да помогне на тялото да елиминира всички натрупани токсини или да подготви кожата за програма за отслабване, Biologique Recherche предлага маски за тяло, със съдържание на морски водорасли.

 • Masque Bain de Plantes

  Себо-ребалансиращо пречистващо лечение за лице, тяло и коса

  Предназначена за използване върху лице, тяло и коса. Формулиран със себорегулиращи и пречистващи активни съставки, тя помага за премахване на излишния себум по повърхността на епидермиса и скалпа, като същевременно регулира нивото на себумно отделянр, без да дразни или дехидратира кожата. Скалпът отново е балансиран и пречистен.

  Препоръчва се за себорейни и хиперсеборейни състояния на кожата - Skin Instants© и състояния на скалпа.

  РАЗМЕР

  100ml