Фаза Лечебна

Лечебната фаза включва продукти с най-висока концентрация на активни съставки, за да възстанови епидермиса и да помогне да повиши потенциала си за саморегенерация.

Автентични серуми

 Автентичните серуми са най-чистите формули от всички в гамата на Biologique Recherche. Те не съдържат нищо, освен активни съставки, под формата на аминокиселини или къси пептиди. Предназначени са да насочват към специфични дисбаланси като
дехидратация, липса на жизненост, фини линии, себорейна кожа и други проблеми.

 • Collagène Originel

  3D реденсифициращ серум за лице

  Истинска иновация, резултат от научни изследвания, серумът Collagène Originel действа върху 4-те основни вида колаген, за да уплътни кожата в 3 измерения. Уникалната комбинация от 4 активни съставки, насърчава производството на колаген тип I и III, най-разпространения в кожата, и тип IV и VII за подобряване на външния вид на дермално-епидермалната връзка. По този начин значително намалява дължината на бръчките.

  За първи път в козметиката, този серум съдържа в ядрото си Type-0 Collagen, патентована активна съставка на Biologique Recherche. Като „тип 0“, този колаген е майката на всички колагени и има специфични афинитети към различните видове колаген. Той действа по-специално върху производството на колаген VII, за да насърчи обмена между дермис и епидермис, който има тенденция да намалява с възрастта.

  Препоръчва се за състояния на кожата© с установени бръчки.

  РАЗМЕР

  8ml, 30ml

 • Colostrum VG

  Основен хидратиращ серум +++

  Интензивен, възстановяващ липидите продукт, който действа като течна възглавница, за да укрепи кожната бариера.
  Неговата основна формула му придава несравними подхранващи свойства, спомагайки за намаляване на сухотата на повърхността и поддържане на дълбока хидратация в кожата.
  Съдържанието на вода в епидермиса се възстановява, подпомагайки реконструирането на липсващия или влошен липиден защитен филм. Кожата възвръща трайно своята еластичност и комфорт.

  Препоръчва се за дехидратирани състояния на кожата с нужда от подхранване©.

  РАЗМЕР

  8ml, 30ml

 • ISO-Placenta

  Регенериращ серум за лице

  Специфично регенериращо действие върху склонна към себорея кожа. Уникалната му формула съдържа активна съставка, биомиметична плацента, която имитира състава на човешката плацента, за да осигури на кожата всички елементи, от които се нуждае за регенерация.
  От една страна, той стимулира ключовите маркери, участващи в механизмите на епидермалното възстановяване, за да насърчи реструктурирането на кожата и да коригира нейния микрорелеф. От друга страна, той успокоява кожата, за да намали зачервяването, породено от възпаление на кожата.
  Помага за намаляване появата на стари и нови следи от акне. Кожата е регенерирана и по-гладка, тенът е унифициран. Отслабените кожи възвръщат първоначалния си вид. Препоръчва се за състояния на кожата със следи от акне.

  Състояния на кожата със следи от акне.

  РАЗМЕР

  8ml, 30ml

 • Sérum A-Glyca

  Серум за защита от стареене

  Бори се с процеса гликация, който води до образуване на бръчки и стареене на кожата. Богат на антигликационни активни съставки, този серум има превантивен ефект, както и лечебно действие, което обръща гликацията. Това е перфектният съюзник против стареене, помага да се поддържа целостта на мрежата от еластични влакна в кожата, за да се забавят признаците на стареене.

  Препоръчва се за състояния на кожата - Skin Instants© показващи първи признаци на стареене на кожата.

  РАЗМЕР

  8ml, 30ml

 • Amniotique VG

  Фундаментален хидратиращ серум ++

  Серумът Amniotique е несравним източник на хидратация, за поддържане нивото на влага в кожата, колкото е възможно по-високо. Хидро-фиксиращите му активни съставки помагат на клетките да улавят вода и да я фиксират във външните епидермални слоеве, прогонвайки дискомфорта на сухата кожа за облекчаване с дълготрайна хидратация. С оптимизирането на водния баланс, кожата получава истинско усещане за комфорт.

  Препоръчва се за дехидратирани състояния на кожата - Skin Instants©.

  РАЗМЕР

  8ml, 30ml

 • Collagène Marin

  Овлажняващ и стягащ серум за лице

  Aктивно средство за грижа за кожата, което фиксира кожата чрез негови стягащ ефект. С висока концентрация на активни морски съставки, той подпомага тонуса и овлажнява кожата, като блокира водата във външните слоеве на епидермиса, така че да възвърне своята гъвкавост и сияние.

  Препоръчва се за дехидратирани състояния на кожата - Skin Instants© със загуба на тонус.

  РАЗМЕР

  8ml, 30ml

 • Collagène Natif

  Стягащ серум за лице

  Aктивно средство за грижа за кожата, което стяга кожата чрез опъващия си ефект. С висока концентрация на активни съставки, той помага за тонизиране и овлажняване на кожата, като заключва водата във външните слоеве на епидермиса, така че тя възвръща своята еластичност и блясък.
  Препоръчва се за дехидратирана кожа Instants© без тонус.

  РАЗМЕР

  8ml, 30ml

 • Dermopore

  Серум за разширени пори

  Интензивно лечение за кожата, което контролира мазната кожа, намалява несъвършенствата и видимо намалява размера на порите. Повърхността на кожата става гладка. Кожата е по-изчистена и по-добре балансирана.

  Препоръчва се за състояния на кожата - Skin Instants© с широки пори.

  РАЗМЕР

  8ml, 30ml

 • Elastine

  Серум за коригиране на бръчки

  Разработен като мощно лечение против бръчки, серумът Elastine стимулира синтеза на еластин - протеинът, отговорен за еластичността на кожната тъкан. Той спомага за изглаждането на фините линии и бръчки, и предотвратява образуването на нови. Кожата е видимо по-гладка и изпъната.

  Препоръчва се за състояния на кожата - Skin Instants© с бръчки.

  РАЗМЕР

  8ml, 30ml

 • Extraits Tissulaires

  Фундаментален хидратиращ серум +

  Незабавен овлажнител със свойства против дехидратация. Формулата му е създадена за непрекъснато улавяне и разпространение на вода, за да възстанови водния баланс на кожата. Комбинираното действие на неговите активни съставки помага да се стартират вътрешните хидратиращи механизми на кожата, да се забави незабележимата загуба на вода и да се засили хидролипидната бариера, така че естествените механизми на хидратация да бъдат възстановени. Качеството на кожата е видимо подобрено. Кожата е овлажнена, регулирана и защитена от суровите екологични стресови фактори.

  Препоръчва се за състояния на кожата - Skin Instants© които са дехидратирани и себорейни.

  РАЗМЕР

  8ml, 30ml

 • Complexe Iribiol

  Ребалансиращ и пречистващ серум за лице

  Балансира и регулира производството на себум, като същевременно намалява появата на разширени пори. Кожата става видимо по-малко мазна, порите са стегнати и повърхностните неравности са заличени, за да се даде усещане за чиста кожа.

  Препоръчва се за състояния на кожата - Skin Instants© които са предразположени към себорея и акне.

  РАЗМЕР

  8ml, 30ml

 • Liposmose

  Серум против подпухналост за очите

  Специално формулиран за преуморени очи, Liposmose предлага дълготрайно решение, насочено към водните и мастните торбички под очите, както и тези, дължащи се на стареене на кожата.
  Формулата му съдържа активни съставки с тройно осморегулиращо, липолитично и стягащо действие, за да помогне за коригиране и защита на кожата от външни агресии, връщайки искрите в очите. Ден след ден обемът на подпухналостта намалява, очите оживяват, а околоочният контур е изгладен.

  Препоръчва се за състояния на кожата© с торбички под очите.

  РАЗМЕР

  8ml, 30ml

 • Oligo-Protéines Marines

  Енергизиращ серум за лице против тъмни кръгове

  Специално създаден да намали появата на тъмни кръгове в зоната на околоочния контур. Признаците на умора често са в резултат от лошо кръвообращение под очите, където кожата е най-тънка. Съставен от Комплекс от чисти морски олиго протеини, този серум намалява синкавия аспект на крехката зона около очите, за истински ефект "против умора". Кожата се ревитализира, тъмните кръгове се изсветляват, за по-отпочинал и сияен вид.

  Състояния на кожата с тъмни кръгове и умора.

  РАЗМЕР

  8ml, 30ml

 • VG Tensil

  Стягащ серум за лице

  Интензивен продукт за лице, който стяга и укрепва кожата чрез действието си за борба с отпускането. Има лифтинг ефект, като оставя лицето видимо по-гладко и стегнато.

  Препоръчва се за сивкави, отпуснати състояния на кожата - Skin Instants© с липса на тонус.

  РАЗМЕР

  РАЗМЕР

  8ml, 30ml

1 от 14

Целеви серуми

Някои състояния на кожата - Skin Instants© може да имат временни, много специфични дисбаланси, които изискват усъвършенствано третиране, за да се постигнат резултати, които са незабавни и дълготрайни. Ето защо Biologique Recherche разработи ново поколение серуми, целеви серуми, формулирани с активни съставки, извлечени от фитобиология и биотехнология, които се справят както с причините, така и с последиците от наблюдаваните кожни дисфункции.

 • Sérum 3R

  Обновяващ, Регенериращ и Възстановяващ серум за лице

  Ообновява, регенерира и възстановява, като спомага да с забавят и поправят признаците на стареене на кожата. Със своето тройно действие, стягащите и тонизиращи ефекти, които предоставя, са несравними. Текстурата на кожата е усъвършенствана, а тенът е по-равномерен.

  Препоръчва се за състояния на кожата - Skin Instants© които са загубили жизненост и/или са по-зрели.

  РАЗМЕР

  8ml, 30ml

 • Sérum Biosensible

  Успокояващ серум за лице

  Формулиран с 11 активни съставки, за успокояващ ефект върху тъканите на кожата. С ежедневната употреба на този серум зачервяването намалява, а кожата остава с усещане за истински комфорт и мекота.

  Препоръчва се чувствителни състояния на кожата - Skin Instants©.

  РАЗМЕР

  15ml

 • Cocktail d’Actifs Régénérants

  Коктейл от регенериращи активни съставки за лице

  Концентрат от 56 регенериращи, ревитализиращи, стимулиращи и енергизиращи активни съставки, получени чрез най-модерна биотехнология, за да доведе до резултати дори и при най-девитализираните и дефицитни състояния на кожата - Skin Instants.

  Препоръчва се за състояния на кожата - Skin Instants© които са със значителна липса на жизненост и подхранване.

  РАЗМЕР:

  10 ампули

 • Sérum Erythros

  Серум за лице, намаляващ зачервяването

  Коктейл от седем активни съставки, насочени към видимите признаци на розацея. Те са комбинирани, за да действат синергично на три допълващи се фронта: за да намалят видимите зони със зачервяване, правят спуканите капиляри по-малко видими по повърхността на кожата и успокояват всички усещания на изтръпване.

  Препоръчва се за състояния на кожата - Skin Instants© предразположени към розацея.

  РАЗМЕР

  15ml, 30ml

 • Sérum PIGM 400

  Озаряващ и коригиращ тъмните петна серум за лице

  Специално формулиран, за да предотврати появата на тъмни петна, да намали съществуващите пигментни петна, да изсветли и изравни тена.

  Препоръчва се за сивкави състояния на кожата - Skin Instants© с пигментни петна.

  РАЗМЕР

  8ml, 30ml

 • Sérum Matriciel Visage

  Серум за лице за структура и обем

  Целенасочен продукт за лице, за подобряване на структурата на лицето и придаване на по-пълни контури. Този незабавно изпъващ серум подобрява тонуса на кожата със стягащ ефект, който видимо намалява признаците на стареене. Той е формулиран, за да противодейства на гравитацията върху кожата и за възстановяване на равновесието на контурите на лицето, бузите, челюстта и шията.

  Препоръчва се за състояния на кожата - Skin Instants© загубили тонус.

  РАЗМЕР

  30ml

 • Sérum T.E.W.L.

  Липидо-възстановяващ „щит“ за лице

  Формулиран с ултра висока концентрация на скъпоценни липидно попълващи, възстановяващи и защитаващи масла. Комбинираното действие на неговите активни съставки възстановява кожната бариера и засилва хидролипидния филм, така че кожата да се предпазва по-добре от външни агресии. Формулата на серума обгръща кожата като епидермален щит, осигурявайки интензивно подхранване и върховен комфорт. Веднъж възстановен и защитен, епидермисът поддържа оптимално ниво на хидратация.

  Препоръчва се за състояния на кожата - Skin Instants© които са лишени от липиди и хранителни вещества.

  РАЗМЕР

  8ml, 30ml

1 от 7

Кремове

Кремовете допълват действието на Sérums Authentiques като правят кожата комфортна и я предпазват от външни агресии. Техните внимателно обмислени формули са лесни за приложение и богато концентрирани на активни съставки, без да оставят оклузивен филм. Нашите кремове са разделени в 10 категории, като всеки от тях е предназначен да се насочи към нужда, свързана със състоянието на кожата - Skin Instant©.

 • Crème Collagène

  Реденсифициращ крем за лице

  Регенериращ продукт за грижа за кожата, който видимо укрепва епидермиса. Формулиран около колагенов сегмент, поддържащите дермиса, протеинови влакна помагат да се възстанови структурата на кожата. В комбинация с овлажняващи активни съставки, той хидратира кожната тъкан веднага, която се изпълва и стяга. Леката му текстура е подходяща за кожа, склонна към себорея.

  Дехидратирани и изменени състояния на кожата©

  РАЗМЕР

  50ml

 • Toleskin [C]

  Възстановяващ и успокояващ стерилен крем

  Силно успокояващ, намалява чувствителността на кожата, сърбежа и дискомфорта. Нетолерантните кожи се характеризират с нарушаване на нормалната кожна микробиота и увреждане на кожната бариера, което може да позволи на алергени и патогени да навлязат в епидермиса. Формулата му помага да се възстанови баланса на микробиотата, за да се предотврати реакцията на кожата и да се запази целостта й. Също така помага за възстановяване и укрепване на кожната бариера, която предпазва кожата от външни фактори на стрес, като намалява сърбежа. Кожата става по-толерантна и се успокоява. Структурата на кожата е по-малко груба, а зачервяването намалява, оставяйки епидермиса с усещане за комфорт. Произведен в стерилна среда. Тестван под дерматологичен контрол.

  Препопръчва се за нетолерантни състояния на кожата.

  РАЗМЕР

  40ml

 • Crème Elastine

  Крем за лице, изглаждащ фините линии и бръчки

  Изглаждащ продукт, който намалява появата на фини линии и бръчки. Формулата му включва активна съставка, пресъздаваща същия модел на аминокиселини, като този на най-дългия еластинов фрагмент. Неговата уникална текстура имитира структурата на кожата, за да повиши нейната хидратация, без да оставя оклузивен, мазен филм. Кожата придобива еластичност, гъвкавост и мекота.

  Препоръчва се за дехидратирани състояния на кожата (Skin Instants)© с признаци на стареене.

  РАЗМЕР

  50ml

 • Biokiss

  Регенериращ балсам за устни

  Изключителен регенериращ балсам, който подхранва сухите устни и ги изглажда при напукване. Неговите антиоксидантни и успокояващи свойства предпазват устните от уврежданията на околната среда, поддържайки ги по-комфортни и по-меки.

  Препоръчва се сухи и увредени състояния на устните.

  РАЗМЕР

  15ml

 • Crème ADN Métamorphique

  Стягащ овала на лицето крем

  Изключително стягаща продукт, Crème ADN Métamorphique се бори с отпуснатата кожа и птозата, като преструктурира овала на лицето. Естествените контури са предефинирани и балансирани, докато обемът е по-хармоничен.
  Благодарение на стягащото си действие, той създава истински „лифтинг ефект“, който помага да се възстанови еластичността и стегнатостта на кожата. Кожата изглежда по-стегната и изпълнена. И накрая, неговите защитни активни съставки предпазват кожата от признаците на стареене.

  Отпуснати състояния на кожата© които са изгубили структура и тонус.

  РАЗМЕР

  50 ml

 • Crème Biofixine

  Крем за лице против стареене

  Принадлежи към най-ново поколение кремове против стареене. Обогатен е с Myorelax Peptide, известен със своите релаксантни ефекти върху микроконтракциите, които водят до образуване на бръчки и фини мимически линии.

  Препоръчва се за състояния на кожата - Skin Instants© с първи признаци на бръчки.

  РАЗМЕР

  50ml

 • Crème Dermopurifiante

  Пречистващ крем за лице

  Със своите матиращи и стягащи свойства е най-добрия себорегулиращ продукт за грижа за кожата. Освен че действа върху производството на себум, той пречиства епидермиса, за да освободи кожата от несъвършенства като разширени пори, комедони, микрокисти или милиуми - и не им позволява да се появят отново. Успокояващите му активни съставки успокояват всяко възпаление, което може да причини зачервяване, придавайки на тена равномерен вид.

  Препоръчва се за състояния на кожата - Skin Instants© които са предразположени към акне и себорея.

  РАЗМЕР

  50ml

 • Crème Dermo-RL

  Липидо-възстановяващ, регенериращ, хидратиращ крем за лице

  Действайки като щит за епидермиса, Crème Dermo-RL е цялостно възстановяващо и регенериращо лечение за грижа за кожата. Формулата му е обогатена с липидно възстановяващо масло от ший и памучно масло, NMF (Natural Moisturizing Factor), хидратираща хиалуронова киселина и защитни и възстановяващи агенти, за да инжектира отново кожата Ви с липиди.

  Препоръчва се за състояния на кожата - Skin Instants© които са лишени от липиди и са силно дехидратирани.

  РАЗМЕР

  50 ml

 • Crème aux Acides de Fruits

  Обновяващ крем за лице

  Истински усъвършенстващ крем, Crème aux Acides de Fruits съдържа всички основни елементи, необходими за нежно ексфолиране, изглаждане и прецизиране на текстурата на кожата. Формулиран с AHA, BHA и PHA, той освобождава епидермиса от натрупаните на повърхността замърсявания, за да подобри сиянието на тена и кожата.

  Препоръчва се за зрели и/или склонни към акне състояния на кожата©.

  РАЗМЕР

  30ml

 • Crème Grand Millésime

  Ревитализиращ крем за сияние на лицето

  Многофункционален крем, който ревитализира и озарява тена.

  Препоръчва се за състояния на кожата - Skin Instants© които са изгубили жизненост.

  РАЗМЕР

  50 ml

 • Crème Hydravit’s

  Хидратиращ крем за лице

  Най-доброто в овлажняващата грижа за кожата. Той действа на няколко нива, за да влее в епидермиса дълбока, незабавна, но дълготрайна хидратация. Ревитализиращите му активни съставки насърчават обновяването на клетките, за да регенерират кожата и да я заредят с енергия. Кожата е успокоена и се чувства по-комфортно, със свеж блясък.

  Препоръчва се за дехидратирани състояния на кожата - Skin Instants© които са изгубили жизненост.

  РАЗМЕР

  50ml

 • Crème Iso-Placenta

  Регенериращ крем за лице

  Осигурява интензивна регенеративна грижа за кожата, по-специално действащ върху склонна към акне кожа. Той насърчава регенерацията на клетките, за да намали появата на несъвършенства, причинени от акне, дълбоко подхранва кожната тъкан чрез биомимикрия на свойствата на човешката плацента. Белезите от акне се заздравяват, а повърхността на кожата става по-равномерна с по-малко зачервяване.

  Препоръчва се за състояния на кожата - Skin Instants© показващи следи от акне.
  РАЗМЕР

  50ml

 • Crème Masque Vernix

  Ревитализиращ, регенериращ и защитен крем/маска за лице

  Подпомага възстановяването на епидермиса, така че той да се чувства практически „прероден“. Черпейки вдъхновение от епидермалната защитна бариера на новороденото, този крем / маска е формулиран със селекция от активни съставки, богати на липиди, протеини и антиоксидантни пептиди, което на практика възпроизвежда оригиналния състав на верникса. Този продукт ревитализира, регенерира и защитава кожата.

  Препоръчва се за дефицитни и/или стресирани състояния на кожата - Skin Instants©.

  РАЗМЕР

  50ml

 • Crème MSR-H

  Крем за лице против стареене

  Има висока концентрация на активни съставки, които са насочени към дисбалансите на кожата, причинени от менопаузата. Неговата дермо-регенерираща формула действа за втвърдяване на кожната тъкан, правейки я по-стегната и еластична. Бръчките и фините линии се изглаждат, тъй като кожата възвръща своята плътност. Давайки интензивна и трайна хидратация, Crème MSR-H се бори със сухотата на кожата, което може да бъде често срещано оплакване в този период на живота.

  Препоръчва се за преди, по време или след менопауза състояния на кожата - Skin Instants©.

  РАЗМЕР

  50ml

 • Crème PIGM 400

  Озаряващ и коригиращ пигментните оетна крем за лице

  Концентрат от активни съставки, който озарява и защитава кожата, като същевременно намалява появата на тъмни петна. Той е специално формулиран, като превантивно и коригиращо лечение, помагайки да се намали интензивността на съществуващите пигментни петна и да се предотврати появата на нови. Тенът става по-сияен, а кожата - по-равномерна.

  Препоръчва се за сивкави състояния на кожата - Skin Instants© с неравномерна пигментация.

  РАЗМЕР

  50ml

 • Crème Splendide

  Тонизиращ крем за лице

  Истински активира жизнеността, което помага в борбата със стареенето на кожата. Този високоефективен крем носи твърдост, тонус и хидратация. Използван ежедневно, той стяга кожата с течение на времето, за да й даде свеж, естествен блясък и по-гладки контури на лицето.

  Препоръчва се за състояния на кожата - Skin Instants© изгубили тонус.

  РАЗМЕР

  50ml

 • Crème Verte Espoir A.R.

  Успокояващ крем за лице

  Идеален за справяне със зачервяването на лицето, Crème Verte Espoir A.R. предотвратява и намалява признаците на розацея. Действа върху спуканите капиляри, като видимо намалява появата им, за да намали степента и интензивността на хроничното зачервяване. Реакциите на чувствителност на кожата, които причиняват случайни петна на дифузна червенина, също са подтиснати. Крехката и реактивна кожа се усеща мигновено успокоена, а тенът придобива по-равномерен външен вид.

  Препоръчва се за състояния на кожата - Skin Instants© с еритро-розацея.

  РАЗМЕР

  50ml

 • Crème VG Derm

  Подхранващ и хидратиращ крем за лице

  Обогатен с подхранващи и хидратиращи активни съставки, Crème VG Derm помага за попълване на липидите в кожата и засилване на естествената й бариера, за да ограничи загубата на вода от епидермиса. Той осигурява оптимална, дълготрайна хидратация на епидермиса - дори в най-сухите зони. Кожата се освобождава от всякакви чувства на стягане и като цяло се чувства овлажнена и комфортна.

  Препоръчва се за състояния на кожата - Skin Instants© които са силно дехидратирани и им липсва подхранване.

  РАЗМЕР

  50ml

 • Crème VIP O2

  Кислороден крем за лице против околното замърсяване

  Богат на активни съставки, които се борят с уврежданията от замърсяване, като улавят замърсителите върху епидермиса. Той предпазва кожата от оксидативен стрес. Този крем възстановява сиянието и яркостта на сивкавия тен, като същевременно регенерира епидермиса.

  Препоръчва се за задушени, сивкави състояния на кожата - Skin Instants© които за изложени на замърсяване от околната среда.

  РАЗМЕР

  50ml

 • Emulsion Gel Biosensible

  Успокояваща и хидратираща емулсия за лице

  Благодарение на своите успокояващи и хидратиращи активни съставки, Emulsion Gel Biosensible възстановява и облекчава крехкия епидермис. Реактивността на кожата е намалена, а усещанията за опъване са намалени. Давайки истински комфорт на кожата, тя е успокоена, по-малко груба и усещането за загряване е ограничено.

  Крехки състояния на кожата©

  РАЗМЕР

  50ml

 • Emulsion Gel Biosensible S.R.

  Успокояващ и себо-регулиращ гел за лице

  Незабавно успокоява дискомфорта на кожата, като същевременно изглажда повърхностната й текстура. Този гел действа на два фронта, като двата облекчават чувствителността на кожата и намаляват несъвършенствата. Използването на този некомедогенен продукт прави тена да изглежда равномерен, матиран и отпочинал.

  Препоръчва се за чувствителни състояния на кожата - Skin Instants© предразположени към розацея.

  РАЗМЕР

  50ml

 • Emulsion Originelle Régénérante

  Регенериращ и хидратиращ крем за лице

  Богат и успокояващ крем за лице. Формулиран с масло от макадамия и растителен сквалан, този крем за лице възстановява естествената липидна бариера на кожата, като я предпазва от уврежданията на околната среда. Веднага след нанасяне, прави кожата да изглежда по-равномерна, а тенът - по-блестящ.

  Препоръчва се за дехидратирани състояния на кожата - Skin Instants© и/или такива с липса на липиди.

  РАЗМЕР

  50ml

 • Gel ADN Silkgen

  Хидратиращ ревитализиращ гел за лице

  Свежа хидратираща течност, обогатена с антиоксидантни активни съставки. Формулиран с ДНК от сьомга и екстракт от коприна, този гел запазва нивото на влага в епидермиса. Кожата остава копринено гладка, рехидратирана и сияеща от жизненост.

  Препоръчва се за дехидратирани състояния на кожата - Skin Instants©, a също е идеален за мъжката кожа и кожи , изложени на горещ климат.

  РАЗМЕР

  50ml

 • La Grande Crème

  Ултимативна регенерация

  Разтърсваща иновация, La Grande Crème се справя с всички проблеми, свързани с годините. EpigenActiv® „изключва“ гените, които участват в процеса на стареене на кожата, за да даде възможност за цялостна регенерация. Активните му съставки подобряват функционалната архитектура на еластиновите и колагеновите влакна, като оставят истински ефект на лифтинг и изгладени бръчки. Кожата на лицето е подсилена, контурите са преструктурирани, а тенът е по-ясен и равномерен.

  Препоръчва се за състояния на кожата - Skin Instants© показващи признаци на епидермално стареене.

  РАЗМЕР

  50ml

1 от 24

Кремове за зоната около очите

Зоната около очите е особено чувствителна и често не осъзнаваме вниманието, което заслужава. Тъй като тази зона най-рано показва признаци на стареене на кожата, тя изисква много специфичен режим на хидратация и подхранване. Нашите продукти - предназначени както за млади, така и за по-зрели състояния на кожата - Skin Instants©– овлажняват, релаксират или изглаждат според нуждите.

 • Crème Contour des Yeux Biosensible

  Крем за околоочен контур с висока толерантност

  Цялостно лечение за грижа за кожата около очите, пълно с успокояващи и защитни активни съставки, формулирани за употреба дори и при най-чувствителните зони. Офталмологично и дерматологично тестван за безопасност, той се прилага върху хиперчувствителната зона около очите, като незабавно облекчава сухотата на кожата и същевременно намалява видимите тъмни кръгове.

  Препоръчва се за чувствителни състояния на кожата - Skin Instants©.

  РАЗМЕР

  15ml

 • Crème Contour Yeux et Lèvres Biofixine

  Изглаждащ крем против бръчки за зоните около очите и контура на устните

  Продукт за грижа за кожата, който истински се справя с признаците на стареене чрез попълване на бръчки и фини линии, които вече са се появили. Формулата му е богата на антиоксидантни активни съставки, които помагат да се защити кожата от уврежданията на околната среда и по този начин да се бори с кожното стареене. Бръчките около очите изглеждат повдигнати, а тези около устата са изпълнени нагоре, за по-дефинирани устни.

  Препоръчва се за състояния на кожата - Skin Instants© с бръчки.

  РАЗМЕР

  15ml

 • Crème Contour des Yeux VIP O2

  Осветяващ крем за околоочен контур

  Неутрализира замърсяващите агенти, които остават върху кожата ви, предотвратявайки достигането им до епидермалните клетки и причиняващи увреждането им. Съдържа активни съставки, насочени към тъмните кръгове, задействайки елиминирането на пигменти, които задълбочават цвета на кожата около очите. Видимите тъмни кръгове намаляват, а очите изглеждат по-добре отпочинали и по-сияйни.

  Препоръчва се за изморени състояния на кожата - Skin Instants© с тъмни кръгове около очите.

  РАЗМЕР

  15ml

1 от 3

Слънцезащита

Продуктите за слънцезащита са от съществено значение за защитата на епидермиса от слънчевите лъчи, които влияят директно върху стареенето на кожата. Biologique Recherche отвежда слънчевата защита още по-напред с три продукта, за да подготви кожата преди излагане на слънце, да осигури ефективна защита и да я успокои след това.Специално разработен от нашата изследователска лаборатория, Triple Shield Complex©осигурява 100% естествена защита срещу UVA, UVB и инфрачервени лъчи, за предотвратяване на стареенето и дехидратацията на кожата.

 • Préparation U.V.

  Третиране на кожата на лицето преди излагане на слънце

  Формулиран с множество натурални и растителни активни съставки, за да насърчи естествения процес на образуване на тен и така да подготвите кожата си за излагане на слънце. Освен това помага да се забави стареенето на кожата, като се бори със свободните радикали.

  Препоръчва се за всички състояния на кожата - Skin Instants©.

  РАЗМЕР

  50ml

 • Protection U.V. SPF 25

  Слънцезащита за лице

  Може да се похвали със 100% естествен комплекс от филтри, които спомагат за защита на епидермиса от вредното въздействие на UVA, UVB и инфрачервени лъчи. Тази формула - богата на анти-стареещи, успокояващи и овлажняващи активни съставки - също помага за защита на кожата от фотостареене. Водоустойчив. Фотостабилен. Дерматологично тестван.

  Препоръчва се за всички състояния на кожата - Skin Instants©.

  РАЗМЕР

  50ml

 • Protection U.V. SPF 50

  Слънцезащита за лице

  Ефективно предпазва кожата от увреждането на слънцето, благодарение на комбинация от 100% естествени филтри. Triple Shield Complex© технологията е насочена към целия спектър от слънчева радиация [UVA + UVB + видима светлина + инфрачервена], за да предложи цялостна защита чрез запазване целостта на кожата. Комбинацията му от анти-стареещи и успокояващи активни съставки действа заедно, за да запази и предпази кожата от въздействието на фотостареенето. Водоустойчив. Фотостабилен. Дерматологично тестван.

  Препоръчва се за всички състояния на кожата - Skin Instants©. Идеален при първоначално излагане на слънце и за светла кожа.

  РАЗМЕР

  50ml

 • Réparation U.V.

  Успокояващ крем за лице за след слънце

  Благодарение на формула, богата на овлажняващи, липидни възстановяващи и успокояващи активни съставки, извлечени от растения, Réparation U.V. успокоява и регенерира кожата след излагане на слънце. Освен това помага да се забави стареенето на кожата, като се бори със свободните радикали.

  Препоръчва се за всички състояния на кожата - Skin Instants©.

  РАЗМЕР

  50ml

1 от 4

Финишни серуми

Тези серуми се използват за финал и имат много специални състави. Изисканите ценни екстракти, които съдържат, доставят незабавни, но трайни подобрения за кожата. В тези превъзходни смеси взаимодействат множество ботанически екстракти с различни качества. Финишните серуми също стабилизират продуктите, приложени по време на фазата на лечение. Те създават отлична основа за грим и са идеални както за ежедневна употреба, така и за специални поводи.

 • Le Grand Sérum

  Абсолютен еликсир, Le Grand Sérum действа върху всички проблеми на кожата, свързани с възрастта

  Високоефективен, Télomeractiv © защитава и активира фактори за продължителността на живота на кожните клетки.
  Подобрява стабилността и дълголетието на теломерите, за да предотврати необратимото натрупване на маркери на стареене на клетките.
  Тази революционна активна съставка против признаците на годините забавя процеса на стареене на клетките и увеличава производството на колаген.
  Тази иновативна формула, концентрация на 27 съставки против бръчки, антиоксиданти, стягащи и регенериращи, позволява на кожата да бъде защитена във всеки момент от деня. Външният вид на кожата се подобрява, бръчките видимо намаляват.
  Тенът е по-блестящ и разкрива златна светлина.

  Препоръчва се за състояния на кожата - Skin Instants© подложени на стареене на кожата.

  РАЗМЕР

  8ml, 30ml

 • Complexe Royal

  Лек, подсилващ еликсир

  Съдържа висока концентрация на пчелно млечице, осигурява интензивно подхранване, което спомага за регенерирането на кожната бариера, така че кожата да се чувства по-комфортна всеки ден. Антиоксидантните му активни съставки действат също, като истински щит срещу свободни радикали. Епидермисът е укрепен и по-силен, а тенът е по-сияен.

  Препоръчва се за алипидни състояния на кожата - Skin Instants© загубили сияние.

  РАЗМЕР

  8ml, 30ml

 • Fluide VIP 02 

  Екстремно оксигениращ елискир

  Формулиран със съставки против околната среда, за да предпази кожата от прахови частици. Уникалната му формула съдържа концентрация на Biologique Recherche Oxygenating Complex и антиоксидантни активни съставки, придаващи на този продукт сила за борба с оксидативния стрес. Той дава на кожата моментален тласък, като осигурява сияен блясък и озарява тена.

  Препоръчва се за задушени и сивкави състояния на кожата - Skin Instants©.

  РАЗМЕР

  8ml, 30ml

 • Sérum Grand Millésime

  Еликсир на младостта

  Съдържа изобилие на регенериращи активни съставки, които помагат да се забавят признаците на стареене, да се изгладят бръчките и фините линии и да се тонизира кожата. Този антиоксидантен козметичен продукт защитава и засилва естествените защитни сили на кожата.

  Препоръчва се за състояния на кожата - Skin Instants© показващи първи прознаци на стареене на кожата.

  РАЗМЕР

  8ml, 30ml

 • Silk Plus

  Кадифен еликсир - абсолют

  Ултимативен еликсир на мекота, серумът Silk Plus матира епидермисите, които са склонни да придобиват лъщящ вид през деня. Формулата му също така дава комфорт на крехките епидермиси. Той помага да се създаде защитна бариера, за предотвратяване на въздействието на свободните радикали.
  Създаденият прасковен ефект за кожата й придава копринено усещане. В резултат, тенът е матов и сияен, а светлината се отразява красиво от повърхността на кожата.

  Препоръчва се за себорейни и чувствителни състояния на кожата - Skin Instants©.

  РАЗМЕР

  8ml, 30ml

 • Sérum Yall~O2

  Фундаментален еликсир за хидратация

  Едно истински шоково усилване на хидратацията, Sérum Yall~02 съдържа ултрависоки дози хиалуронова киселина и растителни, антиоксидантни екстракти. Това интензивно хидратиращо лечение осигурява необходимото количество влага за кожата, за да функционира правилно и да се чувства комфортно. Ефектът е моментален, тъй като фините линии, причинени от дехидратация, са изпълнени.

  Препоръчва се за състояния на кожата - Skin Instants© които са дехидратирани и с липса на липиди.

  РАЗМЕР

  8ml, 30ml

1 от 6

Sérums de Teint

Sérums de Teint перфектно съчетават ефективна грижа за кожата с идеалното покритие на makeup продукт. Благодарение на дълготрайното си хидратиращо действие, епидермисът се чувства комфортно през целия ден, без усещане за стягане. Освен че защитават кожата и придават красиво равномерно покритие, техните активни съставки осигуряват невероятна фотозащита. Кожата може да диша, а тенът е светъл и сияен, с прекрасен здравословен блясък.

 • Sérum de teint N°1

  Усъвършенстваща и защитаваща, тонизирана грижа за кожата на лицето

  Перфектно съчетават ефективна грижа за кожата с идеалното покритие на makeup продукт. Благодарение на дълготрайното си хидратиращо действие, епидермисът се чувства комфортно през целия ден, без усещанe за стягане. Освен че защитават кожата и придават красиво равномерно покритие, техните активни съставки осигуряват невероятна фотозащита. Кожата може да диша, а тенът е светъл и сияен, с прекрасен здравословен блясък.

  Препоръчва се за всички състояния на кожата - Skin Instants©.

  РАЗМЕР

  30ml

 • Sérum de teint N°2

  Усъвършенстваща и защитаваща, тонизирана грижа за кожата на лицето

  Перфектно съчетават ефективна грижа за кожата с идеалното покритие на makeup продукт. Благодарение на дълготрайното си хидратиращо действие, епидермисът се чувства комфортно през целия ден, без усещанe за стягане. Освен че защитават кожата и придават красиво равномерно покритие, техните активни съставки осигуряват невероятна фотозащита. Кожата може да диша, а тенът е светъл и сияен, с прекрасен здравословен блясък.

  Препоръчва се за всички състояния на кожата - Skin Instants©.

  РАЗМЕР

  30ml

 • Sérum de teint N°3

  Усъвършенстваща и защитаваща, тонизирана грижа за кожата на лицето

  Перфектно съчетават ефективна грижа за кожата с идеалното покритие на makeup продукт. Благодарение на дълготрайното си хидратиращо действие, епидермисът се чувства комфортно през целия ден, без усещанe за стягане. Освен че защитават кожата и придават красиво равномерно покритие, техните активни съставки осигуряват невероятна фотозащита. Кожата може да диша, а тенът е светъл и сияен, с прекрасен здравословен блясък.

  Препоръчва се за всички състояния на кожата - Skin Instants©.

  РАЗМЕР

  30ml

 • Sérum de teint N°4

  Усъвършенстваща и защитаваща, тонизирана грижа за кожата на лицето

  Перфектно съчетават ефективна грижа за кожата с идеалното покритие на makeup продукт. Благодарение на дълготрайното си хидратиращо действие, епидермисът се чувства комфортно през целия ден, без усещанe за стягане. Освен че защитават кожата и придават красиво равномерно покритие, техните активни съставки осигуряват невероятна фотозащита. Кожата може да диша, а тенът е светъл и сияен, с прекрасен здравословен блясък.

  Препоръчва се за всички състояния на кожата - Skin Instants©.

  РАЗМЕР

  30ml

 • Sérum de teint N°5

  Усъвършенстваща и защитаваща, тонизирана грижа за кожата на лицето

  Перфектно съчетават ефективна грижа за кожата с идеалното покритие на makeup продукт. Благодарение на дълготрайното си хидратиращо действие, епидермисът се чувства комфортно през целия ден, без усещанe за стягане. Освен че защитават кожата и придават красиво равномерно покритие, техните активни съставки осигуряват невероятна фотозащита. Кожата може да диша, а тенът е светъл и сияен, с прекрасен здравословен блясък.

  Препоръчва се за всички състояния на кожата - Skin Instants©.

  РАЗМЕР

  30ml

1 от 5