Фаза Инициализация

Този етап на подготовка е ключова стъпка за постигане на крайните резултати в Методологията Biologique Recherche.

Лосиони

 • Lotion P50 Capillaire

  Ексфолиращ и регулиращ лосион за коса

  Lotion Capillaire съдържа основните съставки на формулата P50, както и активни съставки, специално предназначени за скалпа, за намаляване на сърбежа. Той регулира секрецията на себум, така че скалпът да е чист и балансиран.

  Препоръчва се за всички състояния на скалпа, особено подходящ за състояния на скалпа, предразположени към себорея.

  РАЗМЕР

  250ml

Маски за коса

Създадени за справяне с конкретни проблеми, тези маски укрепват скалпа и косъма, за да ги подготвят за процедурата в етапа на лечение.

 • Huile Fondamentale

  Регенериращ и предпазващ, ботанически продукт, за третиране на тяло и косa

  Силно регенериращ, Huile Fondamentale съчетава 6 чисти ботанически масла, известни със своите антиоксидантни, овлажняващи и регенериращи свойства. С множество ползи, високата му концентрация на незаменими мастни киселини (омега 3, 6, 7 и 9) го прави най-добър продукт за запазване на баланса на кожните липиди, възстановяване на качеството на кожата и укрепване на сухата и чуплива коса.
  Оставя фин и деликатен аромат върху кожата, благодарение на синергичната комбинация от етерични масла от пачули и кора от амирис, подходящи дори за бременни жени. Без да лепне по кожата, маслото я подхранва интензивно, а косата възвръща своя блясък, еластичност и мекота.

  Препоръчва се за много сухи и увредени състояния на кожата - Skin Instants© и състояния на косата.

  РАЗМЕР

  100ml

 • Masque Biologique Capillaire

  Подхранваща маска за коса

  Мощно възстановяващо и укрепващо третиране за косата, нуждаеща се от нежна грижа - Tender Loving Care. Влива сила и жизненост в сухите и отслабени влакна на косъма. Оставена за няколко минути или за една нощ, тя подхранва и укрепва косъма в дълбочина, оставяйки я сияеща от здраве и с по-висока устойчивост на стресовите фактори в околната среда.

  Препоръчва се за сухи състояния на косата - Hair Instants©, такива, които нямат жизненост или са увредени и/или боядисани.

  РАЗМЕР

  250ml

 • Masque Bain de Plantes

  Себо-ребалансиращо пречистващо лечение за лице, тяло и коса

  Предназначена за използване върху лице, тяло и коса. Формулиран със себорегулиращи и пречистващи активни съставки, тя помага за премахване на излишния себум по повърхността на епидермиса и скалпа, като същевременно регулира нивото на себумно отделянр, без да дразни или дехидратира кожата. Скалпът отново е балансиран и пречистен.

  Препоръчва се за себорейни и хиперсеборейни състояния на кожата - Skin Instants© и състояния на скалпа.

  РАЗМЕР

  100ml

1 от 3

Шампоани

Тези шампоани нежно измиват и почистват различните състояния на кожата на скалпа, според техните специфични нужди. Във всички шампоани на Biologique Recherche са използвани само много нежни съставки за измиване, на растителна основа. Нито един от тях не съдържа Sodium Laureth Sulfate, така че са подходящи за честа употреба, без риск от увреждане на скалпа.

 • Shampooing Traitant Dermo-Apaisant

  Успокояващо лечение за коса и скалп

  Нежен лечебен шампоан, подходящ дори за най-чувствителните скалпове, почистващ и предпазващ косата, като същевременно запазва естествения баланс на кожата. Неговите успокояващи и възстановяващи активни съставки се комбинират ефективно, за да успокоят сърбящия скалп и да осигурят истинско усещане за облекчение.

  Препоръчва се за чувствителни и рзадразнени състояния на скалпа.

  РАЗМЕР

  250ml

 • Shampooing Traitant Sébo-Rééquilibrant

  Себорегулиращо и успокояващо лечение

  Комбинира ефективна грижа за косата с нежна формула, подходяща за чувствителни скалпове. Благодарение на своите пречистващи, почистващи и себорегулиращи активни съставки, той оставя кожата на скалпа прецизно почистена и по-малко склонна към бързо омазняване.

  Препоръчва се за състояния на скалпа, които са предразположени към себорея.

  РАЗМЕР

  250ml

 • Shampooing Traitant VIP O2

  Оксигениращо лечение на скалпа против замърсяването на околната среда

  Осигурява грижа за косата против замърсяване, като премахва фините прахови частици по скалпа и дължините на косъма. Съдържа Oxygenating Complex за стимулиране на клетъчното дишане, попълване на клетките, чието съдържание на кислород е изчерпано. След почистване от градските замърсители, косата възвръща първоначалната си сила и блясък.

  Препоръчва се за отслабена и девитализирана коса.

  РАЗМЕР

  30ml, 250ml

1 от 3